Lägre kostnader.
Högre lönsamhet.

Vi ger fastighetsmäklare lön för mödan. Som franchise, men ändå inte.

Är du en mäklare i en gammaldags franchise? UX Home erbjuder en lösning som gör det lätt att starta och driva egen mäklarbyrå under eget varumärke – med mäklarkedjans alla fördelar. 

Varför välja att bli Powered by UX Home mäklare?

Låg anslutningsavgift. Egen hemsida.

UX Home har en plattform där du mot en anslutningsavgift får egen proffsig hemsida och kan vara igång med din verksamhet inom två veckor. En egen hemsida full med funktionalitet och anslutna affärs/mäklarsystem. Engångsavgift på 20.000 kr.

Låga löpande avgifter

En vanlig franchiseavgift för mäklare ligger på 10% av din omsättning. UX Home tar en licensavgift på 3% av din omsättning för att täcka drift, underhåll, utveckling, support, marknadsföring mm. Du tjänar alltså pengarna först och betalar oss sen.

Samma affärssystem

Vi är anslutna till två olika mäklarsystem. Du behöver inte byta eller lära nytt.

Licenslösning. Inte franchise.

Se det som en prenumeration av ett komplett mäklarverktyg. Lite som franchise, fast mycket billigare. Som utvecklas hela tiden.

Enkelt, effektivt, smart.

Du behöver knappt tänka. Allt finns. Ett modernt gränssnitt, överskådlig objektpresentation, grafisk identitet, print-on-demand-lösningar, koppling till mäklarsystem, jobba under eget varumärke med UX som partner.

Högre lönsamhet. Friare liv.

Med UX Homes låga kostnader förbättrar du din marginaler. Du kan fullt ut dra nytta av vår kompetens och tekniska plattform för att göra fler och bättre affärer. Ensam eller med någon annan. Högre lönsamhet bäddar också för tillväxt.

Ja tack! Jag vill öka min lönsamhet!

Intresserad av att öka din lönsamhet? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig!

Stäng meny