Underbart kontor i 1500-talsfastighet, Österl

Stockholm

UNIKT KONTOR GAMLA STAN - Österlånggatan

Underbart kontor i unik 1500-talsfastighet med takbjälkar i original framtagna. 4 kontorsrum i fil mot gatan och ett väl tilltaget konferensrum. Kök med kyl och diskmaskin. Förråd och separat wc. Tillgång till ett fantastiskt uterum. Golvet iordningsställs efter hyresgästens önskemål.113 kvm. Hyra: 37.667:-/mån ex. fastighetsskatt & moms. Överlåtelse: 50.000:- + moms.

Vänligen respektera överlåtarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarige & registrerade fastighetsmäklare Christer Hertzberg: Mobil: 070-736 43 36 Tel: 08-31 20 00 Mail: christer@storstadlokalerbostader.se.

————————————————————————-
Vi på Storstad Lokaler & Bostäder har tillsammans 70 års erfarenhet av att förmedla bostäder & lokaler. Vi är alla registrerade fastighetsmäklare med en svårslagen erfarenhet av Stockholmsmarknaden.

Tveka inta att kontakta oss för en kostnadsfri värdering/konsult

Kontor

Hyra per år:
SEK
Rum:
5 rum och kök
Totalt byggnadsarea :
113 m²

Byggnad

Byggnadsår:
1500
Fastighetsbeteckning:
Perseus 6

Kuriosa

Fakta och historia om Österlånggatan.
Nämndes först år: 1444
Längd: 380 meter
Österlånggatan har fått sitt namn efter att det är den östra långa gatan, på samma sätt som Västerlånggatan har fått sitt namn som den västra långa gatan. Österlånggatan fanns redan på medeltiden och gick då utanför stadsmuren från den södra delen på Stadsholmen via bl.a. Fisktorget till dagens Slottsbacke som då kallades för "Sanden" och var lite bredare än dagens Slottsbacke. Strandlinjen på den tiden gick bara några meter från gatan och på andra sidan reste sig den ca 6 meter höga stadsmuren.

Diverse kontorsmöbler

Vi behov så ingår diversekontorsmöbler bl.a. höj och sänkbara kontorsbord

Visa mer

Intresserad?

Christer Hertzberg
Christer Hertzberg
Reg. Fastighetsmäklare
Kontorschef

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›