Kindstugatan 9

Stockholm - Gamla Stan

Charmig & unik butik i hjärtat av Gamla Stan

I hjärtat av Gamla Stans har ni denna charmiga och extremt väldisponerade butik med anor från 1600-talet som haft samma ägare i många år. Stort skyltfönster och extremt välutnyttjade kvadratmeter samt låg hyra. Flexibel planlösning där man kan öppna upp för en större butiksdel vid behov. Idag är det en butiksdel samt en bakre del som är akustikbyggd för ljudinspelning (ej flytande rum) men som såklart kan användas för annat. En köksdel samt en separat wc med duschhörna. 41 kvm. Hyra: 11.683:-/mån inkl. fastighetsskatt och index. Lokalen har ej moms. Överlåtelse: 475.000 kr/bud.

Vänligen respektera överlåtarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarige & registrerade fastighetsmäklare Christer Hertzberg: Mobil: 070-736 43 36 Tel: 08-31 20 00 Mail: christer@storstadlokaler.se.

Butik

Hyra per år:
116 844 SEK
Hyra per månad:
10 391 SEK
Rum:
2 rum och pentry
Butik:
41 m²

Byggnad

Byggnadsår:
1680
Fastighetsbeteckning:
Cassiopea 12

Fakta

Ingår i avgiften:
index, vatten & värme

Kuriosa - Kindstugatan

Lasse Lucidor

Han arbetade några år som språkmästare i Uppsala, där hans goda språkkunskaper gjorde honom till en mycket kompetent lärare. Efter tiden i Uppsala återvände han till Stockholm och försörjde sig på att skriva tillfällighetsvers. Lars Johansson slutade sitt liv i Stockholm som bröllops- och begravningspoet.

Han tyckte att det var tokot at sälja sin frihet för några hundrad riksdaler om året, och han levde som han lärde. Den 12 augusti på krogen Källaren Fimmelstång, Kindstugatan 14, Gamla stan, Stockholm blev han dödad i duell år 1674 av löjtnant Arvid Christian Storm (som var stamfar till den norske konstnären Edvard Munch) då han vägrade att skåla med löjtnanten.

Visa mer

Intresserad?

Christer Hertzberg
Christer Hertzberg
Reg. Fastighetsmäklare
Kontorschef

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›