Butik/kontor-Västra Södermalm

Stockholm

Lokal i toppskick - Västra Södermalm

Ljust & fräsch lokal med ett lugnt & centralt läge. Mycket väldisponerat med en rymlig kontorsdel, charmigt mötesrum med glasvägg samt ett samtalsrum. Funktionell köksdel med sittmöjligheter. Sep wc. Lokalen passar för ett flertal olika verksamheter. 90 kvm. Hyra: 22.549:-/mån ink. fastighetsskatt ex moms. Överlåtelse: 95.000:-/bud.
Kan ev hyras i andrahand.

Notera överlåtarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarige & registrerade fastighetsmäklare Christer Hertzberg: Mobil: 070-736 43 36 Tel: 08-31 20 00 Mail: christer@storstadlokaler.se.

Kontor

Hyra per år:
0 SEK
Rum:
3 rum och kök
Kontor:
90 m²

Byggnad

Byggnadsår:
1939
Fastighetsbeteckning:
Slipen 42-43

Område

Södermalms västra udde har alltid varit livlig. Förr med fabriker, arbetarbostäder och ståtliga malmgårdar. Nu med ett myller av handel, nöje och vardagsliv. Ta en cortado till frukost och fixa naglarna på lunchen. Smit iväg till barberaren och hyr verktyg på vägen. Ta en AW i en av världens bästa barer och förlora dig bland krogar, caféer och klubbar. I Hornstull Centrum finns allt detta, och en hel del mer för att klara av dina vardagsbestyr. Välkommen att utforska!

Visa mer

Intresserad?

Christer Hertzberg
Christer Hertzberg
Reg. Fastighetsmäklare
Kontorschef

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›