UX Home -
Sveriges digitala mäklarpartner.

Vi är en plattform för dig som självständig mäklare så du kan fokusera på det viktigaste – dina kunder!

Anslut ditt kontor till Powered by UX Home

Ansluter du dig till Powered by UX Home får du tillgång till allt du behöver och mer därtill. Säg hej till friheten.

Vår medlemsportal

Portalen är hjärtat i UX Home. Här finns allt du kan tänka dig. Det innehåller en mängd digitala och analoga tjänster som hjälper dig och dina kunder både ekonomiskt och funktionellt. Här ligger också många förmånliga avtal som UX-organisationen arbetat fram med egna leverantörer som valts av medlemmarna själva.

Vi har inga mellanhänder så du sparar mycket pengar på att köpa genom avtalen. Inte nog med det, nästan allt material går att redigera så du kan omvandla och omformulera så de passar din lokala verksamhet.

Hej då dyra omsättningsavgifter

Betalar du idag höga omsättningsavgifter som urholkar lönsamheten? Upplever du att du inte får tillbaka lika mycket i värde?

Vi tycker att dagens franchisetagare betalar på tok för mycket sett till vad de får. Vi vill skapa större nytta och värde för anslutna mäklare.

Alla våra anslutna kontor har reducerat sina så kallade tillhörighetskostnader med upp till 67 % .

Organisationen har stor kompetens

I UX Home teamet sitter anslutna mäklare tillsammans med IT-utvecklare, produktutvecklare, marknadsförare, och entreprenörer som brinner för UX Home. Alla delar visionen att förändra och förbättra villkoren för morgondagens mäklare.

Vi är ett lag

Eftersom anslutna medlemmar är självständiga och egenföretagare är intresset högt att samarbeta och se till att det går bra för alla. Vi har många härliga samtal, dialoger, kick-offer och mycket mer!

Frihet

Att vara ansluten till UX Home är ett nytt sätt att jobba. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att bli bättre och lönsammare. Inte att låsa in dig.

För att visa att vi menar allvar har du bara tre månaders uppsägningstid.

Sociala media experter

UX Home har sina egna designers och sociala media experter som hjälper dig att nyttja moderna arbetssätt för att nå ut till din publik.

Utveckling

Som UX Home ansluten får du egen snygg hemsida och andra digitala produkter som ständigt uppdateras.

Dessutom har du förmånliga avtal med våra IT-utvecklare som kan bygga och skapa det mesta åt dig, både digitalt och analogt. Vi har en central utveckling för alla men du som individ kan utnyttja kompetensen för ditt egna bolag om så önskas.

Du använder ditt eget varumärke och namn

Vi ger dig alla verktyg du behöver. Med symbolen "Powered by UX Home" vet dina kunder om att du har en stor kraft bakom dig.

Har du inget varumärke hjälper vi dig att skapa och starta ett.

Du kan påverka

Som ansluten kan du verkligen påverka. Vissa mäklare kommer ständigt på bra idéer. Tillsammans med teamet förverkligar vi många av idéerna och lägger dem som tillgängliga för alla på portalen.

Unika produkter och kampanjer

Powered by UX Home innebär att du kommer kunna erbjuda starka produkter och kampanjer för dina kunder så som UX Trygg försäkringar, UX Analys, UX Social, UX Städ, UX Flytt och många fler. Alla dessa produkter förbättras ständigt av vår mäklargrupp. Ett team av engagerade mäklare som jobbar med att ta fram innovativa lösningar.

Starta eget - Plug'n Play

Tröskeln att starta eget mäkleri med hjälp av UX Homes plattform är väldigt låg. Du kommer snabbt igång med egen hemsida, mäklarsystem, teknisk support, säljmaterial och kampanjer. Du får kunskap från våra mäklare. Vår smidiga onboarding-process är utformad för att du snabbt ska komma igång. Det enda du behöver är ditt eget engagemang.

Oavsett om du är ny i gamet eller en gammal räv så startsträckan förbluffande kort.

Utbildning

Alla vill alltid bli bättre. Det är viktigt för oss (och dig) att kontinuerligt utvecklas. För bättre affärer. För bättre kundupplevelser. För bättre lönsamhet.

Vår målsättning är att ha regelbundna digitala säljutbildningar och andra inspirerande workshops - som hjälper dig framåt.

Powered by UX Home Lönsamhet Minskade kostnader Ökad frihet Ökad smidighet Tidsbesparing Gemenskap Innovation

”UX Home konceptet är just det som många mäklare eftersöker. En möjlighet att vara fri men också vara del av en gemenskap. Vi är en växande organisation och jag tror fler och fler mäklare kommer gå tillbaka till att vara egna och arbeta på sitt sätt. UX Home är framtiden”.  

Gunnar Ramstedt – Bostadsmäklarna Norrköping

Ja tack, jag vill veta mer om UX Home

Stäng meny