V303 - Finca Son Duri

Es Capdella

En av de få Majorkinska gårdarna som finns kvar och är orörd, redo för att renoveras!

Finca Son Duri, en Majrokinsk gård som ligger på en 305 000 m² stor tomt med för närvarande bebyggt område på ca 990 m². Gården är belägen i en charmiga liten by med närhet till hav, berg, Palma stad samt golfbanor.

Pris 3.950.000 Euro

Gård

Boarea:
900 m²
Tomtarea:
305000 m²

Byggnad

Byggnadsår:
Före 1661

Beskrivning

Huset byggdes innan 1661 och nås via en grusväg som leder direkt till huvudbyggnaden, som har tre våningar och ett sadeltak. Huset har en halvbågsformad dörr och på bottenvåningen finns en inskrift 1837 under balkongen.
På högersida av huvudbyggnaden finner du Sa Tafona. Som alla gamla mallorkinska ägor har även denna sin egen olivpress som i detta fall har namnet Sa Tafona. Här finner du även två foderlådor, ett solur, en gammal träbänk samt vattentank, som har en cirkulär konstruktion med ett koniskt tak. Några väggplattor indikerar gårdens namn – Son Duri.

Mellan huset och cisternen finns en kullerstensgård och två pelare som tidigare var en veranda. Det finns flera lador och byggnader på området som alla är i behov av renovering.

Övrigt

För visning och ytterligare information kontakta gärna oss. Vi är endast ombud, och ansvarig mäklare finns på företaget MY Casa, som är beläget på Mallorca, Spanien.

Visa mer

Intresserad?

Gunnar Ramstedt
Gunnar Ramstedt
Fastighetsmäklare
Sofia Ivarsson
Sofia Ivarsson
Mäklarassistent

Visningar

Inga visningar

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›