Kommande försäljning

Slottsgatan 121

Norrköping

Stor 1,5:a med centralt läge och egen uteplats!

Nu ges möjlighet att förvärva denna stilrena lägenhet om 41 kvm med sovalkov. Här får du dessutom stor egen uteplats vilket bjuder in till många härliga grillkvällar. Du bor med närhet till både Centralstation, Campus och Folkparken. Även till kvarterskrogar och nattklubb om det intresset finns. Stabil förening med låg avgift, där både el och bredband ingår i avgiften. Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Bostadsrätt

Pris:
1.395.000 SEK
Avgift:
2.393 SEK
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
41 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1976

Fakta

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
TV- / Internetutbud:
TV och bredband via Bredbandsbolaget.
Ingår i avgiften:
värme, vatten, el, bredband och grundutbudet för kabel-tv
Andelstal, förening:
0.48124 %
Andelstal, ägande:
0.48102 %

Drift

Driftskostnad:
100 SEK/mån
Försäkring:
100 SEK/mån
Personer i hushåll:
1
Total årlig driftkostnad:
1.200 SEK
Kommentar:
Enligt säljarens uppgifter.

Överlåtelsekostnad

Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Bostadsrätt

Bostadsrättsförening:
Riksbyggen Brf Björken
Lägenhetsnummer:
134

Energideklaration

Energistatus:
Utförd
Årlig energiprestanda:
135 kWh/m²
Registrerad:
2008-11-18

Beskrivning

HALL

I hallen ligger ett mörkt klinkergolv med golvvärme som vi sedan återfinner i hela lägenheten och väggarna är målade i vitt. Det finns bra med plats för avhängning och förvaring i form av en dubbelgarderob med skjutdörrar. Påväg in till badrummet finns vene en öppen förvaringsyta.

BADRUM

Direkt in till höger ligger badrummet. Badrummet renoverades 2013 har ljust kakel och svart mosaik på väggen och på golvet ligger en grå våtrumsmatta. Det är utrustat med WC, handfat i kommod och bubbelbadkar. 

VARDAGSRUM

Vardagsrummet har vitmålade väggar och på rummets kortsida har vi 3 stora ljusinsläpp med utsikt mot uteplatsen. Här finns en praktisk sovalkov som rymmer en 1,60m säng.

KÖK

Både från hall och vardagsrum är det öppet in till köket. Köket renoverades 2013 med vitmålade väggar, skåpsluckor i ek och rostfria vitvaror. Övera arbetsytan sitter ljus mosaik och bänkskivorna är av grå laminat. Köket är utrustat med en kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, ugn/spis, spisfläkt och en integrerad diskmaskin (alla vitvaror är från -13). Från köket tar du dig ut till uteplatsen. 


UTEPLATS

På uteplatsens golv ligger en drillad trall som byggdes under förra sommaren. Finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Den inre delen av uteplatsen får ett naturligt tak via grannens balkong. På golvet ligger nålfiltsmatta som ingår i köpet.

Föreningen

Föreningen äger fastigheten Björken 24 med därpå uppförda byggnader. Byggnaderna är uppförda 1947 och 1974-76. Föreningen omfattas av 144 lägenheter med adresserna Bråddgatan 22, 26 och 28 samt Slottsgatan 121-123. Inom föreningen finns även 8 lokaler och 104 garage. Separat kö tillämpas till garageplatserna.

Inom föreningen finns tillgång till cykelförråd, tvättstuga med torkrum, miljöhus med källsortering och samlingslokal. Samlingslokalen kostar 300 kr/per gång.

TV och bredband via Bredbandsbolaget. I avgiften ingår grundutbudet med 15 st kanaler och 10/1 Mbit/s bredband.

Föreningen har en innergård med en liten lekplats och grillplats. Denna är inhägnad av grindar och kan endast öppnas av bostadsrättshavarna.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen eller besök föreningens hemsida. 

Övrigt

Med lägenheten följer ett källarförråd och tvättstugan ligger precis utanför dörren. 

Inom föreningen finns 104 garageplatser att tillgå. Separat kö gäller till dessa. Annars finns boendeparkering på gatan vilket f.n. kostar 250 kr/mån. 

Visa mer

Intresserad?

Gunnar Ramstedt
Gunnar Ramstedt
Fastighetsmäklare
Ann Ramstedt
Ann Ramstedt
Kontorschef Norrköping

Visningar

Inga visningar

Bilder


Karta

Kontakta mäklare