Sjövägen 5

Rejmyre

4 st radhus med 18 st bostadslägenheter, med ett naturskönt läge, och en total uthyrningsbar yta om 1131 kvm samt en samlingsbyggnad om 300 kvm och 8 st garage. Byggnaderna kan ha flera användnings områden. Lekpark finns på tomten, c:a 100 meter från badplats.

Kommersiellt

Pris:
4.500.000 SEK
Boarea:
1431 m²
Tomtarea:
9035 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plans radhus
Byggnadsår:
1977
Fastighetsbeteckning:
HÄVLA 5:9

Fakta

Byggnadstyp:
1 plans radhus
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Fönster:
2-glas
Ventilation:
Luft/luft-värmepumpar
Uppvärmning:
Bergvärme/fjärrvärme
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA

Överlåtelsekostnad

Pantbrev:
2.800.000 SEK
Taxeringsår:
2019
Taxeringskod:
381

Servitut

Gemensamhetsanläggning FINSPÅNG HÄVLA GA:5

Beskrivning

Objektet är bebyggt i fyra bostadslängor/radhus med 18 st lägenheter, i ett våningsplan. 
Bostadslägenheterna har varierande standard. Huvudsakligen kök av ommålade snickerier från byggnadsåret eller från 1990-talet. Vita vitvaror från senare år. Duschrum av 1980–90-talstyp med duschplats, WC och tvättställ. Enstaka duschrum har renoverats under senare år. Varianter av helkaklade badrum, endast klinker på golvet och plastmatta på golv och väggar förekommer. Övriga rum har golv belagda med plastmatta, laminat eller i förekommande fall parkettgolv i vardagsrum. Samtliga lägenheter har en uteplats.

Övriga byggnader

Finns även en samlingsbyggnad om ca 300 kvm. Byggnaden användes i tidigare kursgårdsverksamheten och innehåller en större samlingssal, tvättstuga/teknikrum, tidigare kiosk med tillhörande kök, kontor samt toalett. 

Garage i två längor. 

Renovering/underhåll

Byggnaderna är uppförda 1977. Ingen omfattande totalrenovering har skett, utan byggnaderna har delvis underhållits löpande. Vissa tak har renoverats under 2015. Delar av byggnadernas underhåll har blivit eftersatt efter att byggnaderna slutat användas och efter att tidigare verksamhet avvecklats. Byggnadens underhållsskick är normalt för åldern men underhållsbehov föreligger för bland annat fasadmålning, fönster, plåtarbeten, portar, uteplatser, dörrar med mera. Underhållsbehov för bostadslägenheterna, gällande ytskikt, dörrar, vissa badrum, äldre sanitetsartiklar med mera.

Område

Beläget i samhället Hävla. Avståndet till Rejmyre är ca 12 km, Katrineholm 30 km och Finspång 40 km. 

Den direkta näromgivningen utgörs av småhus, en returstation, sjön Tisnaren och en tidvis säsongsöppen matbutik. Inom samhället finns Häfla Bruk som funnits i 300 år och tillverkar smides-, plåt- och metallprodukter. Trafikleder (riksväg 51 och 56) nås på några mils avstånd.

Försäljningsprocess

Objektet säljs i bolagsform. 

Visa mer

Intresserad?

Gunnar Ramstedt
Gunnar Ramstedt
Fastighetsmäklare
Sofia Ivarsson
Sofia Ivarsson
Mäklarassistent

Visningar

Inga visningar

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›