Nannas gata 9

Vikingstad

Härlig villa med fristående garage

Ett fint Hjältevadshus med en genomtänkt planlösning och trevliga utrymmen för umgänge. Här finns bekvämligheter som gör livet lite enklare och främjar välbefinnandet. Ett härligt boende med 5 sovrum, bastu, braskamin, uterum och ett isolerat garage med klinkergolv.
Ett mycket trivsamt boendet som ligger i det yngre och barnvänliga villaområdet i sydöstra Vikingstad. Det mesta finns inom behagligt avstånd och Linköping centrum når du på mindre än 10 minuter med Östgötapendeln.

Villa

Pris:
4 750 000 SEK
Rum:
7 rum och kök
Boarea:
169 m²
Tomtarea:
1063 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
1 1/2 plans villa
Byggnadsår:
2011
Fastighetsbeteckning:
BANKEBERG 11:315

Fakta

Antal sovrum:
5
Antal badrum:
2
Byggnadstyp:
1 1/2 plans villa
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Isolergrund
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fastigheten besiktigad:
Beställd
Radon:
Utfört 2012, se protokoll

Drift

Driftskostnad:
3 219 SEK/mån
Värme:
910 SEK/mån
El:
1 115 SEK/mån
Vatten/Avlopp:
580 SEK/mån
Renhållning:
197 SEK/mån
Försäkring:
417 SEK/mån
Personer i hushåll:
5
Total årlig driftkostnad:
38 627 SEK
Kommentar:
Enligt säljarens uppgifter för 2017

Överlåtelsekostnad

Pantbrev:
3 510 000 SEK

Taxering

Värdeår:
2011
Taxeringsår:
2015
Taxeringskod:
220
Taxeringsvärde totalt:
2 788 000 SEK
Taxering byggnad(er):
2 230 000 SEK
Taxering tomt:
558 000 SEK

BOSTADSHUS

NEDERVÅNING

Samtliga rum på nedervåningen är försedda med golvvärme. Materialval är genomtänkt och huset andas harmoni. Ett vackert ekparkettgolv binder ihop rummen och stora fönster och ljusinsläpp ger ett luftigt och ljust intryck.  

HALL

Välkomnande och ljus hall med vy genom huset. Här finns två spegelgarderober och praktisk avhängningsdel. Bredvid entrédörren finns ett ljusinsläpp ända från golvet, väggar med vit tapet och på golvet ett mörkt klinkers med golvvärme.

SOVRUM 1

Bredvid hallen ligger ett större rum med två garderober, ett öppningsbart fönster och ytterligare ett ljusinsläpp ända från golvet. Vit tapet med en sober ljusbeige fondtapet i blommönster och ekparkett på golvet.  

BADRUM

I anslutning till hallen ligger ett stilrent helkaklat badrum med duschhörna och ingång till bastu. I badrummet finns ett smalt ljusinsläpp med frostning, vita väggar och likadant mörkt klinkergolv som i hallen. Badrummet är utrustat med WC, dusch med duschdörrar, vägghängd kommod med handfat och spegelskåp från Ballingslöv.

BASTU

Klinkergolvet från badrummet fortsätter in till bastun där hela familjen kan njuta av ett välgörande bastubad. I bastun finns två lavar och en lös bänk, bastuaggregat och dimningsbar belysning. 

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÉ

Huset har en egen groventré där tvättstugan ligger. Här finns flera små men smarta lösningar såsom de vägghängda torkställningarna, varav en är placerad direkt ovanför vasken. I tvättstugan finns det gott om förvaringsutrymme och ett separat förråd för smått och gott i utrymmet under trappen. På väggarna sitter en våtrumstapet  i ljusgrå nyanser med horisontella ränder och på golvet ett våtrumsgolv i mörkare grå ton från Forbo. Nibe FJVM, Cylinda tvättmaskin och torktumlare från 2011.  

KÖK

Ett luftigt och ljust kök som är trevligt öppet mot matplats. I köket finns det bra med förvaring och en extra arbetsyta eller ”barhäng”. Den öppna planlösningen in mot matplatsen och vardagsrum ger utrymme för att umgås medan man lagar mat. Köket har ett litet öppningsbart fönster, vit köksinredning och vita väggar med kakel i mörkgrå ton över arbetsytor och ekparkett på golvet. Köket är utrustat med diskmaskin från Bosch (2017), kyl, frys, ugn, spishäll och mikrovågsugn från Siemens och ny fläkt från Bosch (2018).

MATPLATS

Efter köket ligger en rymlig matplats med fyra stora fönster och ytterligare ett ljusinsläpp med utvändiga spröjs som ger en ljus och trevlig matplats. Här kommer man ut till uteplatsen, uterummet och trädgården på baksidan. Vit tapet på väggar och ekparkett på golv.   

VARDAGSRUM

Trevligt vardagsrum med braskamin från Contura (2011) och vy mot matplats och kök. Vardagsrummet bjuder in till sällskap eller en egen mysig stund framför skenet från braskaminen. Vit tapet på väggar samt en mörkgrå fondtapet med blommönster i silver. Vid den vitlaserade trätrappan till övervåningen finns ett fint ljusinsläpp ända från golv som ger rummet ytterligare liv.

ÖVERVÅNING

På övervåningen finns ett allrum, fyra sovrum och ett badrum. 

ALLRUM

Ovanför trappan öppnar ett stort allrum upp sig. Från allrummet når du övriga rum på övervåningen. Cafélattefärgad tapet och fin ekparkett på golvet. Via lucka i taket når man en mindre isolerad vind.    

SOVRUM 2

Sovrum med ett öppningsbart fönster och en garderob. På väggarna en grå tapet med mönster av mörkare stjärnor och ekparkett på golv.

SOVRUM 3

Lite större sovrum med ett öppningsbart fönster och en garderob. På väggarna en grå tapet med mönster av mörkare stjärnor och ekparkett på golv.

SOVRUM 4

Sovrum med ett öppningsbart fönster och en garderob. På väggarna en ljus smalrandig tapet och ekparkett på golv.

SOVRUM 5

Ett lite större sovrum med ett öppningsbart fönster, skjutdörrsgarderob och en separat walk in closet. På väggarna en ljusare vitmönstrad tapet och ekparkett på golv.

BADRUM

På övervåningen finns ett gemytligt badrum med WC, hörnbadkar, vägghängd kommod och spegelskåp från Ballingslöv. Tapetserade väggar i vitt med mönster av växtdetaljer i gråbrunt och mörkgrått våtrumsgolv.  

UTERUM

Utanför de stora fönstren i vardagsrummet ligger ett inglasat uterum byggt 2014. Här har du ett extrarum med mycket ljus och närhet till trädgården. Det isolerade uterummet erbjuder både vind- och väderskydd och förlänger sommarsäsongen "ute".

 

GARAGE

Praktiskt fristående garage med plats för mer än bara en bil. Längst in finns en separat förrådsdel och garaget erbjuder plats för en hel del förvaring av cyklar, sportutrustning, trädgårdsredskap eller kanske någon hobby? Golvet i garaget och förrådsdelen är lyxigt försett med klinkers. Garaget har golvbrunn, arbetsbänk och elektrisk garageport med fjärrkontroll.

Område

Vikingstad är en växande tätort i västra delen av Linköpings kommun med idag drygt 2 000 invånare. Nytt planförslag för Vikingstad vann laga kraft i oktober 2017. Planförslaget innebär en expansion av Vikingstad öster om tätorten med bostäder med en blandning av bebyggelse-typer, en skola samt en förskola.  

I Vikingstad finns både flera förskolor, skola årskurs 1-6, fritidshem och öppen fritidsverksamhet. I Vikingstad hittar du Valkebobadet och Vikingavallen och här bedrivs föreningsverksamhet inom bland annat fotboll, innebandy och bordtennis. I Vikingstad finns både restaurang och pizzeria, livsmedelsbutik och bemannad bensinstation. Kollektivtrafik i form av buss och pendeltåg.

Visa mer

Intresserad?

Anne Sjö
Anne Sjö
Fastighetsmäklare/Jurist
Gunnar Ramstedt
Gunnar Ramstedt
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar

Överblick av område

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›