Budgivning pågår

Lagnö Ladudden 4

Sankt Anna

Soligt och fridfullt sjöläge!

Nu erbjuds den smått unika möjligheten att på den öppna marknaden förvärva ett fantastiskt vackert sjöläge i S:t Annas underbara skärgård. Möjlighet finns att anlägga egen brygga och på tomten finns idag två enklare byggnader samt ett par förrådsbodar och ett dass. Vatten och avlopp saknas medan elanslutning finns vid tomtgräns.

Tomt

Pris:
3.475.000 SEK
Rum:
1 rum och pentry + gäststuga
Tomtarea:
1160 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plans fritidshus
Fastighetsbeteckning:
LAGNÖ 1:46

Fakta

Byggnadstyp:
1 plans fritidshus
Fasad:
Putsad
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Stenfot
Fönster:
1-glas
Ventilation:
Självdrag
Uppvärmning:
Kamin
Vatten och avlopp:
Vatten saknas. Avlopp saknas.

Taxering

Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
210
Taxeringsvärde totalt:
2.128.000 SEK
Taxering tomt:
2.128.000 SEK

Energideklaration

Energistatus:
Behövs ej

Huvudbyggnaden

Vackra gamla pardörrar med enkelglas leder in i en liten hall med trägolv och plats för avhängning. Rakt fram finner man den charmiga storstugan som också den har det gamla trägolvet bevarat. Här inne är det öppet upp till nock. I storstugan finns en gammal kamin och från fönstren har man skön utsikt mot det omgivande vattnet. I denna byggnad finns slutligen också ett litet och enkelt kök med målat trägolv utrustat med köksbänk och ett skåp.

Röda stugan

Grundlagd på plintar med en stomme av trä klädd med rödmålad träpanel och tegel på yttertaket. Här är det 2-glasfönster. Stugan är inredd med ett enda rum med målat trägolv med öppet till nock med synliga bjälkar. Innertaket är vitmålat. Även från denna lilla stuga har man skön utsikt mot det omgivande vattnet.

Bodar

Dessa används som förråd och vid sidan finns även ett gammalt hederligt dass.

Tomten

Belägen på en udde med vatten på två sidor kan man känna sig i princip helt ostörd. Själva spetsen på udden ingår dock inte då den utgör samfälld mark som delas av sex fastigheter. På den sedan länge uppväxta och välskötta tomten finns en hel del gamla växter och träd samt även den fridlysta blomman Adam o Eva. Det finns förstås också en flaggstång samt även en enklare brygga i dåligt skick som väntar på den händige. 

Övrigt

Parkering finns ca 150 m innan du är framme och det finns en stig genom kohagen som leder fram till fastigheten. Observera att fastigheten för närvarande är uthyrd så vi ber dig därför att visa särskild hänsyn. El finns vid tomtgräns medan vatten och avlopp helt saknas.

Friskrivning

Observera att fastigheten säljs med friskrivningklausul avseende säljarens ansvar för fel eller brister i fastigheten. Denna friskrivning omfattar även sk dolda fel. Detta innebär att det är särskilt viktigt att man som köpare noggrant undersöker fastighetens skick.

Byggregler, mm

Jag vill göra dig uppmärksam på att det ingår i köparens undersökningsplikt att undersöka vilka byggregler, tillstånd, mm som gäller för tomtens använding.

Visa mer

Intresserad?

Birgitta Johansson
Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
Hans Larsson
Hans Larsson
Kontorschef Söderköping

Visningar

Välkommen att ringa 0121-101 04 för mer info och visning!

Budhistorik

Aktuellt bud: 2 900 000 SEK

Budgivare Datum Bud
Budgivare 3 2019-05-23 16:59 2 900 000 SEK

Överblick av område

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›