Blåbärsstigen 44

Finspång

Stort härligt bostadsrättsradhus med villakänsla!

Välkommen hem till det här fina, välskötta och familjevänliga bostadsrättsradhuset i Nyhem. Ett härligt boende med gott om plats för umgänge och stora ytor som ger en villakänsla. På entréplan finns en generös hall, två stora rum, nyrenoverat duschrum, tvättstuga och ett förråd. En trappa upp finns det stora köket med köksö, separat matplats och utgång till en inbjudande uteplats om ca 50 kvm i sydvästligt läge. Här finns även ett spaciöst varadagsrum med utgång till balkong och ytterligare ett duschrum. På övervåningen finns ett allrum i bra storlek, två rum och ett förråd. Till radhuset hör en egen garageplats med förråd och tillgång till föreningens gemensamma parkeringsplatser. Här bor familjen bra med skogen in på knuten, gångavstånd till både förskola och skola och närhet till Finspångs serviceutbud. Det här är ett perfekt boende med möjlighet till fler sovrum för den stora familjen, eller för dig som helt enkelt vill ha ett luftigt boende. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Pris:
925 000 SEK
Avgift:
6 948 SEK
Rum:
6 rum och kök
Boarea:
173 m²
Biarea:
31 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus m sutterängplan
Byggnadsår:
1983

Fakta

Antal sovrum:
3 - 4
Antal badrum:
2
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus m sutterängplan
Fönster:
2-glas
Ventilation:
Mekanisk (värmeåtervinning köksfläkt)
Uppvärmning:
Vattenburen el, direkt el (plan 2)
TV- / Internetutbud:
Fiber via Finet, eget abonnemang tillkommer
Ingår i avgiften:
Vatten, garageplats, basutbud kabel-TV
Ingår ej i avgiften:
Värme, el
Andelstal, förening:
4.50599 %
Andelstal, ägande:
4.50599 %

Drift

Driftskostnad:
2 181 SEK/mån
El:
2 074 SEK/mån
Försäkring:
107 SEK/mån
Personer i hushåll:
2
Total årlig driftkostnad:
26 172 SEK
Kommentar:
El inkluderar uppvärmning. Driftskostnaden torde sjunka noterbart i och med byte till luft/vatten värmepump i jan/feb. Enligt säljarens uppgifter

Överlåtelsekostnad

Pantsättningsavgift:
455 SEK
Överlåtelseavgift:
1 138 SEK
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Bostadsrätt

Bostadsrättsförening:
HSB Brf Utsikten i Finspång
Lägenhetsnummer:
3

Energideklaration

Energistatus:
Utförd
Årlig energiprestanda:
101 kWh/m²
Registrerad:
2009-05-14

ENTRÈPLAN

ENTRÈ

Stor rymlig och möblerbar hall med ett fönster, avhängning och flera garderober. Tapet på vägg, horisontellt avdelad i blå och beige nyanser och klinkergolv i blått och grått med elburen golvvärme.

INRE HALL

Innanför entrén ligger en inre hall med trappor till plan 1 samt anslutning till sovrum, duschrum och tvättstuga. Tapet i rödaktigt mönster och klinker i två färger med golvvärme. 

SOVRUM 

Stort sovrum med ett fönster och en garderob. Tapet i blå nyanser på vägg och trälaminatgolv. 

DUSCHRUM

Fräscht duschrum nyrenoverat 2018. Ljus våtrumstapet på väggar och mörkt våtrumsgolv, handdukstork, handfat med kommod, spegel med belysning och dusch samt WC. 

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med garderob, tvättbänk med överskåp och en bänk med skåp och överskåp. Tvättmaskin och torkumlare Miele. Målade väggar och plastmatta på golv. I början av 2019 kommer inplanerat byte ske av värmesysteme till ny elpannan då även golvbrunn och golv kommer bytas till likadant golv som i det nyrenoverade duschrummet samt väggar slutmålas.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE

Innanför tvättstugan ligger ett praktiskt förråd till förvaring.

RUM/"SOVRUM"

Stort rum utan fönster som idag används som sovrum. Trälaminatgolv, dekorativa imiterade träbalkar i tak och väggar med mönstrad tapet med bård och fondvägg i tegelimitation. 

 

PLAN 1

 HALL

Ljus inre hall med sikt genom bostaden, trappor till entréplan och till plan 2 samt anslutning till övriga rum på bostadsplanet. Litet runt fönster i trappen. Grått laminatgolv och mönstrad tapet på vägg.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydöstligt läge. Tre fönster och ljusinsläpp i balkongdörr. Grått laminatgolv, vitmålade väggar och en fondvägg av svartmönstrad tapet. I ena hörnet sitter bostadens digitala central.

DUSCHRUM

Duschrum renoverat 2010 med WC, handfat med brun kommod, spegel med belysning, dusch med vikdörrar i klarglas, massagefunktion och takdusch. Våtrumsmatta i notat golv-mönster, vitt kakel på vägg med kakel i brunt i vertikalt detalj bakom toalett.    

KÖK

Stort härligt kök 2015/2016 med köksö och tilltagen matplats. ”Caffe latte” färgat IKEA kök med gott om förvaring och perstorpsbänkskiva i retromönster ”Virrvarr” av Sigvard Bernadotte. Tre fönster och ljusinsläpp i altandörr samt ett litet runt fönster mot trapporna. Praktisk utgång till altan under tak och terrass. Kyl och frys i rostfritt utförande från Samsung, diskmaskin IKEA, inbyggd mikrovågsugn IKEA, fläkt Fläktwoods, ugn och extra bred (80 cm) induktionsspis NEFF. Grått laminatgolv, väggar i ljusgrått och en fondvägg i vitt samt turkost kakel över arbetsyta i kök.

 

PLAN 2

ALLRUM

Allrum i bra storlek med ett fönster i takkupa, tapet i blått med bård och grått laminatgolv med tre infällda ledlampor vid sovrum. Från allrum når man övriga rum på det övre planet. 

SOVRUM 

Sovrum med två fönster. Målad tapet i gråblå nyans och golv i trälaminat.

SOVRUM 

Sovrum med ett fönster i burspråk. Målad tapet i ljusröd/rosa ton och grå heltäckningsmatta. Sovrummet är idag försett med Elfa system då det använts som walk in closet.

FÖRRÅD

Från allrumet når man ett användbart förråd. Här finns inspektionsluckan upp till vind. Vita väggar och trälaminatgolv.

ÖVRIGT

FIBER/TV

Fiber finns installerat. Basutbud kabel-TV ingår i avgiften.  

VÄRME

Vattenburen värme på entréplan samt plan 1 och elburen värme på plan 2. 

PARKERING

Bostadsrättsinnehavaren disponerar garageplats 2 med egen port i den gemensamma garagelängan. Portarna är planerade att bytas under sommar 2019. 

Parkeringsplatserna på föreningens mark disponeras fritt av de boende samt deras besökande.  

FÖRRÅD

Det finns två kallförråd vid bostaden, ett på framsidan vid entrén och ett på baksidan vid altan. I garaget finns ytterligare ett förråd. 

BRF UTSIKTEN

Bostadsrättsföreningen Utsikten är en förening bestående av 24 bostadsrättsradhus på fastigheten Nyhem 2:115 med adress Blåbärsstigen 2-48 i Nyhem. Till föreningen hör 24 biluppställningsplatser i ouppvärmt garage samt 18 öppna bilplatser att disponeras av föreningens medlemmar i mån av plats. Föreningen har gemensamt förråd för förvaring av trädgårdsutrustning. På fastigheten finns en lekpark för barn till för föreningens medlemmar. 

Föreningens medlemmar ansvarar gemensamt för att fastigheten hålls ren och städad. Föreningen anordnar vår och höststädning av fastigheten där föreningens medlemmar gemensamt deltar i arbetet. 

Föreningen har löpande underhållit och investerat i fastigheten. Senaste årens underhållsåtgärder och investeringar:

2008: Husfasaderna målades.

2009: Garage+garageportar målades och delar av fasaden byttes ut.

2010: 15 fläktar byttes ut.

2014: Putsfasader på sutteränghus renoverades.

2015: Takbyte genomfördes på Blåbärsstigen 24-48.

2016: Samtliga fönster målades och kittades. Betonggolv i garagelänga till hus 2-12 och 42-48 på Blåbärsstigen lagades.

2018-2019: Pågående byte av samtliga elpannor till luft/vatten värmepumpsystem. 

Närmast beslutad underhållsåtgärd är att byta ut samtliga garageportar till säkrare portar med minskad risk för klämskador.

 

 

 

 

 

 

Visa mer

Intresserad?

Anne Sjö
Anne Sjö
Fastighetsmäklare/Jurist. Tjänstledig.
Gunnar Ramstedt
Gunnar Ramstedt
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar

Bilder


Karta

Kontakta mäklare

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter (GDPR) ›